...

Се пливаше далечински пливање на велешко езеро, победа за Илиевски (фото)

...

Кoнстантин Петковиќ за велешките свадбени обичаи од 19 век

...

Четворица велешки планинари летово ги освојуваа Алпите (фото)

...

Нова кражба на трафостаница во Велес

...

Пожар изгоре 40 хектари површина на влезот од Велес

...

Заев во Велес - блиску до решение за избирачкиот список

...

Бакарните олуци од новиот театар и музејот во Велес се крадат

...

Собрани 207 крвни единици на големата летна акција

Пренамена на дел од велешкото кино

Кога започнува учебната година во земјите низ Европа

Петмина велешани на ЕП во кајак слалом за јуниори и до 23 години

Службата за спасување доби опрема

Именувања, директори во образованието

Се реконструира и вториот кат од некогашен Радио Велес

Вториот велешки пливачки маратон викендов

Штетата од невремето во јуни во велешко 2,22 милиони денари


Прибирање предлози за креирање на програмите за активностите на Општина Велес за 2016 година

Во текот на септември 2015 година ќе се подготвуваат нацрт- програмите за активностите на Општина Велес во 2016 година во областа на: образованието, културата, социјална заштита здравствена заштита, спорт и млади, поддршка на НВО секторот, меѓународна соработка, локален економски развој, заштита на животна средина, комунални дејности, урбанистичко планирање.

АКО ИМАТЕ ЧУВСТВО ДЕКА ВАШИОТ СМЕТКОВОДИТЕЛ НЕ ГО ИНТЕРЕСИРА НАПРЕДУВАЊЕТО НА ВАШИОТ БИЗНИС, НЕМА ВРЕМЕ ЗА ВАШИТЕ ПРАШАЊА И НЕ РЕАГИРА БРЗО НА ВАШИТЕ БАРАЊА ТОГАШ НИЕ ИМАМЕ РЕШЕНИЕ ЗА ВАС

АКРЕДИТИВ СМЕТКОВОДСТВЕНО БИРО ГИ ВРШИ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ:

- БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА НА ФИРМА,

- ФИНАНСИСКО И МАТЕРИЈАЛНО КНИГОВОДСТВО,

- ПРИЈАВА И ОДЈАВА НА ВРАБОТЕНИ

- ПРЕСМЕТКА НА ПЛАТИ

- МЕСЕЧНИ И КВАРТАЛНИ АКОНТАТИВНИ ДАНОЧНИ ПРИЈАВИ И ДР

НАШЕТО МОТО Е: ВАШЕТО РАБОТЕЊЕ Е НАШ ПРИОРИТЕТ.

Контакт: тел. 071 398 369, 071 390 738

akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Каде ги минувате овие пеколку горештини?

 • дома пред тв со ер кондишн
 • во дворот или на тераса
 • на езеро Младост
 • на базен
 • на Бабуна
 • на Тополка
 • преку викенд одам до Грција
 • преку викенд одам до Дојран
 • преку викенд одам до Преспа
 • преку викенд одам на Охридско
 • седам по кафиќите
 • на работа
 • одам до Папрадиште
Резултати

ВРЕМЕ »

Моментално
Ведро

19 °C

петок
Сончево
Макс. 33 °C
Мин. 16 °C
сабота
Сончево
Макс. 34 °C
Мин. 15 °C