Македонија ќе добие пластични пари од 10 и од 50 денари

Локалната власт бара мислење од граѓаните за кружниот тек кај Панини

Дали локалната власт е најголемиот неплаќач кон ЈКП Дервен

Повеќе села во велешки и натаму без приградски превоз

И обновена, зградата на железничка станица во Велес заклучена осум месеци

Заврши уредувањето на улиците во селaта Мамутчево Чолошево

Смоквата измрзна, велешани без дополнителен приход

СДСМ -долговите на локалната власт стасаа до 92 милиони денари

На велешани им требаат желенички стојалишта

Возовите застанаа, машиновозачите штрајкуваат


Дежурство на аптеките (ЈУНИ)

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Каква е Вашата куповна моќ (на домаќинствата)?

  • го туркам цел месец
  • едвај сврзувам ден со ден
  • имаме за плаќање на давачките и храната и толку
  • работам, а не можам да истуркам една седмица
  • одлична, има за се
  • лоша
Резултати