Наместо еден комуналец, двајца се грижат за чистотата на околината на езеро Младост, оти толку многу ѓубре оставаат посетителите (фото)

Најголемиот дел од садниците засадени на езеро Младост се зафанале, но претстои најтешкиот дел наводнувањето

Исчистени и дезинфикувани јавните површини на излетничкото место езеро Младост

Во пролетната акција собрани 80 м3 габаритен отпад од домаќинствата

Исчистени дивите депонии од влезовите во градот и дел од Потокот кај Градски пазар

Никако да започне транспортот на згурата, место Малезија се бара во Африка

Се чистат дивите депонии на влезовите во градот, од градежен шут

Вонредно се исчисти и дезинфицира Дервени поток (фото)

Засадени нови 95 повеќе годишни садници дрва

,,Жито,, во три акции на езеро Младост засади повеќе од две илјади садници (фото)

Општина Велес субвенционира физички лица од подрачјето на Општина Велес за купен сончев термален и објавува

ЈАВЕН ПОВИК за субвенционирање на физички лица за купен сончев термален колектор за 2020 година Детали

Општина Велес субвенционира физички лица од подрачјето на Општина Велес за купен велосипед и објавува

ЈАВЕН ПОВИК за субвенционирање на физички лица за купен велосипед за 2020 година Детали

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

  • гледам тв
  • гледам серии на интернет
  • слушам музика
  • читам книга
  • играм игри, карти
  • разговарам на телефон
Резултати