25 години од првата испратена СМС порака

Пронајден напуштен град во Микронезија, стар со векови

Квалитетот е тоа што ги враќа клиентите назад, а не продуктите (фото)

Дали е потребно зимско и летно сметање на времето во Македонија

В недела часовникот на зимско сметање

Која е просечната надморска височина на Македонија

Чадиев во новиот мандат старт ап бизнис центар за маркетинг преку интернет

Времен сообраќај до понеделник напладне

Воените возила на армија на САД и АРМ претставени пред велешани (фото)

Каде би излегле доколку би копале од Македонија

ИТНИ МЕРКИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО НА АМБИЕНТНИОТ ВОЗДУХ ВО ОПШТИНА ВЕЛЕС

Советот на Општина Велес на седницата одржана на ден 27.11.2017 година, донесе
ОДЛУКА ЗА ДОНЕСУВАЊЕ ИТНИ МЕРКИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО НА АМБИЕНТНИОТ ВОЗДУХ ВО ОПШТИНА ВЕЛЕС

Macedonian butterfly

Македонска пеперутка (Филигран од хартија) Уникатна врамена слика со македонски мотив. http://anicasoleva.com/Handmade/Product/macedonian-butterfly-paper-filigree-framed-picture

Posted by Anica Soleva - Уникатни подароци од хартија on Sunday, January 8, 2017

Дежурство на аптеките (ДЕКЕМВРИ)

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com