Оџачарот Ивица, исчистил 1,5 илјади велешки домови

Бетонски столпчиња уранати, безбедноста нарушена

Куќата на Глушкови работена по нацрт на музичарот Стефан Гајдов

САД на АРМ и подарија Центар за симулации вреден 1,4 милиони долари

4-ти декември Ден на лицата со телесен инвалидитет

Нагант револверите на вештачење, судот ќе решава каде ќе завршат

Вардар стигна утрово до ниво од 216 см, но опаѓа

Пузева чешма и Пузево трло

Висок водостој на Вардар, кејот под вода

Вардар надоаѓа

ИТНИ МЕРКИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО НА АМБИЕНТНИОТ ВОЗДУХ ВО ОПШТИНА ВЕЛЕС

Советот на Општина Велес на седницата одржана на ден 27.11.2017 година, донесе
ОДЛУКА ЗА ДОНЕСУВАЊЕ ИТНИ МЕРКИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО НА АМБИЕНТНИОТ ВОЗДУХ ВО ОПШТИНА ВЕЛЕС

Macedonian butterfly

Македонска пеперутка (Филигран од хартија) Уникатна врамена слика со македонски мотив. http://anicasoleva.com/Handmade/Product/macedonian-butterfly-paper-filigree-framed-picture

Posted by Anica Soleva - Уникатни подароци од хартија on Sunday, January 8, 2017

Дежурство на аптеките (ДЕКЕМВРИ)

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com