Светот низ слики 11-17.02.2019

Светот низ слики 04 -10.02.2019

Светот низ слики 25.01 -03.02.2019

Светот низ слики 21-27.01 .2019

Светот низ слики 13-20.01 .2019

Светот низ слики 08 -12.01.2019

Снежно бела прошетка низ Велес

Светот низ слики 01-07.01.2019

Светот низ слики 24 -31.12.2018

Светот низ слики 17 -23.12.2018

Ронтис вработува 15 оператори

Швајцарската мултинационална компанија активна во областа на фармацијата и производство на медицински помагала РОНТИС, заради зголемување на својот постоечки капацитет во фабриката во Велес, има потреба да вработи:

15 (петнаесет) Оператори во производствоАКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com


АНКЕТА »

Дали е потребно забрана за користење на мобилни на наставата во училиштата?

  • да
  • не
Резултати