Возовите во Македонија во мирување

За да дојдат туристи во Македонија потребна е стабилност и мир

Договорени проектите на Вардарски плански регион, кој ќе се работат до година со државни пари

Ќе поскапе ли водата во Велес по Нова година

Фени отиде во стечај

Одлука на Совет -Забрането користење на гуми, пластика, мебел како материјал за огрев

Ѓоре Стојанов в.д директор на ЈКП Дервен

Иако легани, во предизборието двете градби за кои се спореше, мируваа

Коцевски претседател на Советот за развој на Вардарскиот плански регион

Колку патишта има во Македонија

ИТНИ МЕРКИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО НА АМБИЕНТНИОТ ВОЗДУХ ВО ОПШТИНА ВЕЛЕС

Советот на Општина Велес на седницата одржана на ден 27.11.2017 година, донесе
ОДЛУКА ЗА ДОНЕСУВАЊЕ ИТНИ МЕРКИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО НА АМБИЕНТНИОТ ВОЗДУХ ВО ОПШТИНА ВЕЛЕС

Macedonian butterfly

Македонска пеперутка (Филигран од хартија) Уникатна врамена слика со македонски мотив. http://anicasoleva.com/Handmade/Product/macedonian-butterfly-paper-filigree-framed-picture

Posted by Anica Soleva - Уникатни подароци од хартија on Sunday, January 8, 2017

Дежурство на аптеките (ДЕКЕМВРИ)

АКРЕДИТИВ ДООЕЛ
Друштво за сметководствени
услуги и финансиски консалтинг.
Тел: 071 390 738; 078 375 014
akreditiv14@gmail.com